sannolikt att luta sig tillbaka






  • fotbollströjor

    sannolikt att luta sig tillbaka



    Anthony Martial var i fantastisk form





    och när edinson cavani fotbollströjor utan tryck de turkiska mästarna


    Anthony Martial var i fantastisk form för Manchester United förra säsongen men har inte lyckats upprepa sina hjältemodeller hittills denna mandatperiod. Och när Edinson Cavani anländer till Old Trafford är fransmannen pressad att leverera.

    Martial var en av de främsta artisterna för de röda djävlarna 2019/20 och hanterade en karriärbäst sammanlagt 23 mål för att hjälpa hans sida att säkra en Champions League -plats billiga fotbollströjor.

    Men den här säsongen har det inte gått så bra för det tidigare Monaco -esset, som har utstått flera inkonsekventa besvärjelser sedan han kom till United tillbaka 2015.

    24-åringen har bara lyckats med två mål i åtta klubbmatcher under alla tävlingar den här säsongen, och hamnar inte under höjderna som skalats under en kampanj för återupplivande 2019/20 billiga fotbollströjor.

    Han får chansen att bevisa att hans kritiker har fel när United är värd för Istanbul Basaksehir i Champions League på tisdag.

    United kommer att försöka ta hämnd efter deras chockerande 2-1-nederlag i Turkiet den här månaden, med Martial som hamnar på resultatlistan i den krocken nuevas camisetas futbol baratas.

    Fransmannen är utan tvekan pressad att leverera, med Solskjær lägger den rutinerade Cavani till sina anfallande led under sommarfönstret.

    Den tidigare Paris Saint-Germain-stjärnan har ännu inte fått en konsekvent spelkörning under sitt bälte men kan mycket väl få en chans om Martials karga stavning framför målet fortsätter.

    Martial kommer sannolikt att luta sig tillbaka igen när United ser ut att få kvalificera sig för Champions League -knockout -fasen på rätt spår mot de turkiska mästarna.













    fotbollströjor
    fotbollströjor
    fotbollströja barn