Billiga Fotbollströjor







  • absorberat minst tio slag under


    Adam Smith kommenterar nu Sky


    Billiga Fotbollströjor, Fotbollströjor Med Tryck



    dessa två kommer att sluga fotbollströjor rea världstitel i framtiden

    Jag tänker inte bli personlig men Wachs huvud är lika stort som en stor bowlingboll. Dessa två kommer att sluga ut det i tio omgångar, det är säkert.
    Adam Smith kommenterar nu Sky Sports, vilket innebär att vi kommer närmare huvudevenemanget.
    billiga fotbollströjor Mariusz Wach gör nu sin väg till ringen och detta är hans första framträdande i Storbritannien.
    Kuzmin kommer ut och skjuter och låter händerna gå för första gången i kampen. Han ser mycket bättre ut och landar ett sprickskott tidigt i omgången. Han lyckades dock inte hålla tempot och trots att han förlorade omgången borde Bakole ha gjort tillräckligt för att få vinsten. Anständigt skrot, även om tempen saktade ner som förväntat.
    Matthew Macklin har Bakole 6-3 här uppe på 87-84. Om så är fallet kan Kuzmin behöva en knockout för att få vinsten här. Fansen har verkligen tyckt om den här.
    Knäpper uppercut från Kuzmin där men Bakoles haka ser stark ut. Ryssen vill trötta sin motståndare men lutar sig mot honom på repen.
    fotbollströjor Bakole utarbetar Kuzmin och det kanske bara fungerar till hans fördel. Trots det har Kuzmin glädje i korta perioder.
    Kuzmin är angelägen om att komma på plats men Bakole försöker hålla honom inom räckhåll. Fyra omgångar kvar, jag har den här nivån på 3-3.
    Blimey. Dessa två kommer att vara döda på fötterna i slutet av kampen. Kuzmin ger allt, landar några spolskott men Bakole kom bra tillbaka och arbetade kroppen mot slutet av omgången.
    fotbollströjor med tryck Inte den bästa rundan i kampen men Kuzmin växer in i kampen. Billy Nelson är i Bakoles fall här för att hålla arbetstakten.
    Bort från åtgärden har Joshua anlänt till SSE Arena. Hans team har nu lagt handdukar över kamerorna i hans omklädningsrum, tyvärr.
    Bomber bort. Bakole är aggressorn och släpper loss flera vänster krokar till kroppen. Han har slut på ånga mot slutet av omgången. Kuzmin kommer tillbaka att slåss efter att ha absorberat minst tio slag under de första 90 sekunderna av omgång två. Mycket jämnt detta.
    Bra inledningsomgång från Bakole, som fångades av en fin högra hand från Kuzmin. Detta håller redan på att bli en intressant tävling.
    Den här borde vara en knäck. Båda kämparna har bara ett karriär nederlag, som kom i händerna på den farliga Michael Hunter.
    Kuzmin slog Joe Joyce i amatörerna och vann en guldmedalj vid EM.
    Måste vinna för båda kämparna, om de är seriösa med att tjäna en världstitel i framtiden.













    real madrid drakt
    Magliette Calcio Bambini Arsenal
    maglia milan bambino
    magliette real madrid
    Suomi Paita
    norge drakt
    maglia lazio bambino
    manchester united drakt
    Maglie Da Italia
    liverpool tröja
    trikot belgien