• fodboldtrøjer

Brighton ramte stolpen inden for de fire minutter

Billige Fodboldtrøjer, Fodboldtrøjer Med Tryk

spurs var på udkig efter at fodboldtrøjer børn -nederlag i sæsonen

Jose Mourinho mener, at hans hold aldrig var i stand til at komme sig efter at have været 'for trist' med at indrømme det første mål mod Brighton søndag. Spurs var på udkig efter at hoppe tilbage umiddelbart efter at være faldet til et 3-1 nederlag mod Liverpool torsdag.

Men Mourinho måtte klare sig uden Harry Kane, der pådrog sig en skade i kampen mod Liverpool billige fodboldtrøjer.

Gareth Bale blev optaget i startopstillingen, hvor Mourinho lavede et væld af ændringer på bagsiden.

Tottenham startede dog langsomt, da Brighton ramte stolpen inden for de fire minutter.

Brighton fortsatte med at skubbe med Tottenham kæmper for at få bolden frem, og værterne fandt til sidst åbningen midtvejs i første halvleg billige fodboldtrøjer.

Pascal Gross fandt Leandro Trossard med en præcis aflevering ind i feltet, hvor den 26-årige roligt sluttede forbi Hugo Lloris fodboldtrøjer med tryk.

Mourinho ventilerede sin frustration på sidelinien, da Tottenham ikke formåede at arbejde sig op af banen, og manglede kreativitet til at nedbryde Graham Potters side.

Brighton så ud til at være mere tilbøjelige til at finde et sekund, og det kom næsten i anden halvleg kun for en almægtig mållinjeblok fra Toby Alderweireld.

Spurs var ude af stand til at skabe nogen meningsfulde åbninger, hvor Brighton holdt fast i alle tre point, hvilket efterlod Mourinhos side nede på sjettepladsen.

Men Tottenham -chefen var overraskende tilfreds med den måde, hans side præsterede i anden halvleg på trods af at have lidt deres femte liga -nederlag i sæsonen.