Liverpool Drakt






  • Billige Fotballdrakter
    imidlertid ikke den eneste interesserte


    West Ham og Southampton har alle blitt knyttet til et trekk


    Liverpool Drakt, Real Madrid Drakt



    30-åringen har tidligere billige fotballdrakter til lag fornuftig for alle parter

    Venstrebacken har to år igjen av Chelsea-kontrakten, men er angivelig opptatt av å forsegle et trekk fra vest-London.
    30-åringen har tidligere vært i nærheten av å forlate Chelsea, og med Thomas Tuchel som ønsker å sette sitt preg på troppen, ser denne sommeren ut til å være riktig tidspunkt for avgang.
    liverpool drakt Barcelona prøvde å signere Alonso i januar, men trekket kollapset da Junior Firpo - spilleren han skulle byttes ut - ikke klarte å forlate de spanske gigantene.
    billiga fotbollströjor Leeds, West Ham og Southampton har alle blitt knyttet til et trekk til Firpo, som har fungert som Jordi Albas back-up i Barca.

    Rapporten sier at 'agenter har snakket' om muligheten for at Alonso forlater Chelsea for Barcelona, ​​og flyttingen er mer sannsynlig ved at Barca allerede har 'lagt grunnlaget for en overføringsavtale' gjennom tidligere diskusjoner.
    real madrid drakt Barca er imidlertid ikke den eneste interesserte, med Inter Milan også et potensielt reisemål for spanjolen.
    fotbollströja barn eget tryck Inter trenger en venstreback, og Ashley Young flytter til Aston Villa på en gratis overføring, og Aleksandar Kolarovs avtale med San Siro utløper i slutten av måneden.
    Faktisk har Mundo Deportivo tidligere rapportert at Inter var interessert i Alba da de planlegger en måte å forsvare Serie A -tittelen neste sesong.
    Alonso har vært en konsekvent utøver for Chelsea siden han begynte i klubben fra Fiorentina i 2016.
    Han har bidratt til å vinne Premier League, FA Cup, Europa League og Champions League de siste fem årene og signerte en femårskontrakt tilbake i oktober 2018.
    Imidlertid falt han i unåde hos Lampard etter et argument i begynnelsen av 2020/21 og Chilwells ankomst med store penger truet hans status som førstevalg venstreback.
    Tuchel brukte Alonso i 10 Premier League -kamper etter hans ankomst for å erstatte Lampard i januar, men det ser ut til at en overgang er fornuftig for alle parter.













    kjøpe fotballdrakter