spillet der hans gamle klubb






  • fotballdrakter

    spillet der hans gamle klubb



    Dani Ceballos tilbake til Emirates fra Real Madrid



    Billige Fotballdrakter, Fotballdrakt Barn

    den ghanesiske ødeleggeren, fotballdrakter til bedriftslag klubb må prioritere


    Arsenal vil også bringe Dani Ceballos tilbake til Emirates fra Real Madrid på nok et sesonglån uten mulighet til å signere spanjolen permanent på slutten av sesongen.

    Den ghanesiske ødeleggeren, som kan spille i en boks til boks-rolle og tilbyr gode fysiske og tekniske egenskaper, har fortsatt ikke signert den nye kontrakten på bordet fra Atletico.

    Og så håper en avtale fortsatt kan gjøres ennå ikke er død, selv om det ikke har vært noen reell fremgang mot en avtale, med det tidligere i sommer at Arsenal har fått avslag på bud fra spiller-pluss-kontanter.

    Atletico nekter å la Partey, 27, dra for noe mindre enn løslatelsesklausulen og vil ikke ha spillere tilbake til tross for at de blir tilbudt Matteo Guendouzi billige fotballdrakter.

    Det har sett at Arsenal-sjef Arteta, som jobber med et begrenset budsjett i det nåværende markedet, ser på alternativer med Roma 's Diawara, et yngre og billigere alternativ.

    Diawaras agent har bekreftet at 23-åringen er på Arsenals radar, og at spilleren er fornøyd med lenker til de 'prestisjetunge' Gunners.

    Og den tidligere spissen Campbell, som fikk 224 kamper for Arsenal og scoret 60 ganger, har antydet at klubben i Nord-London ser ut til å signere både Partey og Diawara for å styrke midtbanen betydelig fotballdrakt barn.

    Campbell vil også gjerne se at Arsenal signerer en annen midtbanespiller i den kreative formen til Philippe Coutinho eller Houssem Aouar, som begge har blitt knyttet til londonerne, men insisterer på at det avskærer den defensive siden av spillet der hans gamle klubb må prioritere maillot de foot pas cher.