knackade sin telefon till marken






  • fotbollströjor

    knackade sin telefon till marken



    Oli McBurnie har enligt uppgift arresterats efter att en



    Köpa Fotbollströjor, Billiga Fotbollströjor

    mcburnie sågs i videon fotbollströjor med eget tryck sitt lag nästa månad


    Oli McBurnie har enligt uppgift arresterats efter att en video dök upp som visade Sheffield United och Skottlands anfallare inblandade i en kamp med en allmänhet.

    McBurnie sågs i videon strida mot en man ur skott, knackade sin telefon till marken och stämplade på den innan han sedan verkade attackera honom.

    McBurnie, 24, har nu utfrågats av officerare från North Yorkshire Police efter att det påstådda offret rapporterade händelsen, som inträffade på lördagskvällen köpa fotbollströjor.

    Aston Villa-kapten Jack Grealish har uttalat sig om videon genom att försvara McBurnie på Twitter och kritisera det påstådda offret för att provocera den tidigare Swansea-stjärnan.

    I början av 2020 fick McBurnie en varning av FA för sitt beteende i ett Swansea vs Cardiff-spel när han sågs sitta bland fans och göra obscenta gester på läktaren i South Wales derby billiga fotbollströjor.

    Han har hittat nätet bara en gång i 25 framträdanden med Blades som lider nedflyttning till mästerskapet efter en tvåårsvistelse i Premier League goedkope voetbalshirt.

    McBurnie är ett skadediskussion för Skottlands Euro 2020-kampanj med manager Steve Clarke som ska utse sitt lag nästa månad.