Real Madrid Trøje






  • Billige Fodboldtrøjer Børn
    siden han kom til deres


    Championship med Cardiff efter en imponerende periode i


    Real Madrid Trøje, Billige Fodboldtrøjer, Billig Fodboldtøj



    den walisiske international, fodboldtrøjer outlet starter den 14. august

    Fulham er den seneste klub, der har vist interesse for Liverpool -angriberen Harry Wilson. Den walisiske international, der for nylig repræsenterede sit land ved Euro 2020, forventes at forlade Anfield til sommer på permanent basis, da han ser ud til at starte et nyt kapitel i sin karriere.
    Wilson har været med de røde siden han kom til deres akademi tilbage i 2005, men har kæmpet for at få karakteren på førsteholdet.
    real madrid trøje Han brugte sidste sæson tilbage på lån i Championship med Cardiff efter en imponerende periode i Bournemouth i 2019/20.
    Den 24-årige kridtede op til syv mål i 37 udfald for Bluebirds, men det ser ud til, at det ikke var nok til fuldt ud at overbevise Jurgen Klopp om, at han er værdig til en plads i sin side.
    billige fodboldtrøjer Den nye chef Marco Silva søger dog at tilføje ekstra kvalitet i den sidste tredjedel, og Wilson har masser af stamtavler i mesterskabet, der også har brugt tid med henholdsvis Hull og Derby.
    West Brom og Brentford menes også at være ivrige efter Wilson, selvom de endnu ikke vil følge op på deres interesse.
    billig fodboldtøj Der blev holdt samtaler med Benfica i slutningen af ​​juni om en aftale, men disse diskussioner brød sammen om forespørgslen.
    Liverpool er ivrige efter at inddrive så meget som muligt for et væld af kantspillere, der nu har aftalt salget af Marko Grujic og Taiwo Awoniyi.
    Jurgen Klopp vil gerne tilføje flere angribende spillere til sin trup og er opmærksom på, at han kan miste Mohamed Salah og Sadio Mane til African Cup of Nations i januar.
    Han spillede hele kampen i Liverpools 30-minutters pre-season-venskabskamp mod Stuttgart i Østrig i eftermiddag.
    Liverpool vil også lytte til tilbud om Divock Origi og Xherdan Shaqiri, men parret kan stadig blive.
    Transferaktiviteten forventes at stige i de kommende uger, før Premier League -sæsonen starter den 14. august.













    magliette calcio

    real madrid trøje